Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı g20 erdoğan

Sırrı Süreyya Önder'e göre CHP pişman olacak
HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Kılıçdaroğlu’nun "dokunulmazlıkların kaldırılması" teklifine evet demesinin Erdoğan’a “Seni başkan yaptıracağız” demek anlamına geldiğini söyledi.

"KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM ŞARKISINI DİNLEYECEKLER"

Sırrı Süreyya, CHP’li vekillere de “Yarın öbür gün cezaevlerine konulacaksınız ve ranzalardan AKP’ye saydırmanın hiçbir gerçekliği olmayacak. Cezaevinde dinlemek üzere “Kendim Ettim, Kendim Buldum” şarkısını şimdiden repertuarlarına almalarını" önerdi.

"CHP ERENK PERENK OLACAK"

HDP’li Sırrı Süreyya Önder, devanubda CHP’nin evet tavrının ardından ne olacağı konusunda “Bize bir şey olmaz, biz şerbetliyiz. Hayatımız cezaevlerinde geçti. HDP’nin Meclis grubu; toplamında 100 yılın üzerinde hapis yatmış insanlardan oluşuyor. Ama CHP erenk perenk olacak. Yaşayacağız, göreceğiz. Onları savunmak da bize düşecek”diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.