Öne Çıkanlar rusya Aykurt Nuhoğlu fenerbahçe astana stoilov Bayern Münih fenerbahçe bursaspor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Pakistan'a gidiyor. Erdoğan, ziyareti öncesi Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile birlikte kameralar karşısına geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan yolcusu

Burada bir gazetecinin Hürriyet'in "Karargah rahatsız" manşetini hatırlatması üzerine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsmini verdiğiniz bu gazetede, ön sayfada atılan başlık, tabii içeride atılan başlık çok çok daha çirkindi. Eğer biz rahatsız olursak TSK her türlü rahatsız olur. Atılan başlık bir terbiyesizliktir, seviyesizliktir. Bunun bedelini ağır ödeyecekler." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan yolcusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Bir diğer konu da bu gazetede ön sayfa atılan başlık, içeride atılan başlık çok çok daha çirkindi. Bunlar bizleri rahatsız ettiği gibi TSK'yı haydi haydi rahatsız etmiştir. Bizim rahatsız olduğumuz konudan TSK'nın da rahatsız olmaması olmazdı. Biz bir vücudun uzvu gibiyiz. Burada yapılan terbiyesizlik, seviyesizliktir. Başlığı atmaya ne gazetenin yönetimi, patronaj kadrosu muktedir. Hukuki süreç neyse bazı adımlar atılmıştır. Bizler takipçisi olacağız. Devleti birbirine düşümeye kimsenin hak ve yetkisi yoktur. Bunlar eski alışkanlıkları. Artık geride kaldı. Herkes yerini ve konumunu bilecek.

"TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Biz bir vücudun uzvu gibiyiz. Burada yapılan terbiyesizlik, seviyesizliktir. Başlığı atmaya ne gazetenin yönetimi, patronaj kadrosu muktedir. Hukuki süreç neyse bazı adımlar atılmıştır. Bizler takipçisi olacağız. Sorsan kendilerine amiral gemisiyiz diye hava atarlar.

"BUNUN BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEKLER"

Devleti birbirine düşümeye kimsenin hak ve yetkisi yoktur. Bunlar eski alışkanlıkları. Artık geride kaldı. Herkes yerini ve konumunu bilecek. Bunun bedelini ağır ödeyecekler. Bu ne densiz yaklaşımdır. Kusura bakmasınlar, bunu da Sayın Genelkurmay Başkanımızla görüştük. Kendisi de teferruatlı açıklamayı yapacaklar. Bizleri ciddi manada üzmektedir, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ihtiyacımız olduğu dönemde bu yaklaşımları affedilir bulmuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan 7 yıl önce

Almanya'da, ABD veya İngiltere veya Japonya da yazsa ya böyle bir yazı oranın Gazetesi. Onların hepsi, özgürlük demokrasi nutuklarıyla en önde olduklarını iddia ederlerse de, bir nokta veya virgülü hiçbir Gazetesi kolay kolay yazamaz. Bizim ülke Ringo'nun ahırıdır sanki. Düşmanına ne kadar çok özgürlük verirsen, o kadar çok sana hakim olur ve ezer.