Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Soros Türkiye'de! CHP'den tehlikeli çağrı

16 Nisan referandumundan "evet" çıkmasıyla birlikte CHP Gençlik Kolları ülkeyi germek için tehlikeli bir kalkışmanın fitilini ateşlemeye çalışıyor.

CHP: EŞ ZAMANLI OLARAK SOKAĞA ÇIKIN

Genel Merkez tarafından partililere gönderilen evrakta, referandum sonuçlarına yönelik protesto gösterilerinin sistemli şekilde partinin organizasyonuyla yapılacağı bildiriliyor. İl örgütlerine gönderilen söz konusu yazıda, protestoların tüm yurtta eş zamanlı yapılmasının önemine işaret ediliyor.

"HAYIR" OYU VERENLERİ KULLANMAK İSTİYORLAR

Yüzde 48.6'nın "hayır" demesinden cesaret alan CHP, partililere gönderdiği yazıda, partiye ait flama, bayrak, siyasi simgenin kullanılmamasını istiyor. Böylece "hayır" oyu veren herkesi sokağa dökmeyi umuyor.

GÖKÇEK: SOROS TÜRKİYE'DE!

CHP'nin bu girişimi, akıllara ikinci Gezi kalkışması söylentilerini getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün Twitter hesabında yaptığı açıklamada 'Gezi olaylarının arkasında Soros'un olduğunu' ifade ederek "Soros'un şu günlerde Türkiye'ye gelmesi tesadüf olamaz. Yeni Gezi organizesi için gelmiş olması en muhtemel ihtimal" demişti.

BBC CANLI YAYIN ARACI KİRALADI İDDİALARI

Öte yandan, BBC/CNN gibi dünyaca ünlü TV kanallarının, kiraladıkları canlı yayın araçlarıyla Taksim'e konuşlandığı da iddia edildi.

SAVCI SAYAN: CHP KONGRE TALEPLERİNİ BERTARAF ETMEK İÇİN ÜLKEYİ ATEŞE VERİYOR

Eski CHP'li Savcı Sayan da CHP'nin il örgütlerine gönderdiği yazıyı kongre taleplerini bertaraf etme amaçlı olarak değerlendirerek "CHP ülkeyi ateşe veriyor" yorumunda bulundu.

İŞTE CHP'NİN GÖNDERDİĞİ YAZI

SOSYAL MEDYADA "PROVOKASYONA GELMEYİN" ÇAĞRILARI

"Evet" ya da "Hayır" oyu veren vatandaşlar şimdiye kadar bu tür kışkırtmalara karşı sükunetini korudu.

Sosyal medyada, söz konusu provokasyonun gerçekleşmesi halinde, vatandaşların sağduyuyu elden bırakmadan, sataşmalara ve kışkırtmalara prim vermemesi yönünde çağrılar yapılıyor.

Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın 7 yıl önce

O şerefsiz sorusu derhal sınır dışı edilsin.kafamızı bozmasınlar o meydana bizde iner gerekirse çalışırız.