Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Süleyman Soylu: acımasız olacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da bayramlaşma programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Göreve geldikten sonra FETÖ'ye ve PKK'ya karşı mücadeleyi hızlandıran Soylu, terörle mücadelede yeni döneme ilişkin bilgiler verdi.

BAKAN AÇIK AÇIK SÖYLEDİ

Bugüne kadar çok mücadelelerin verildiğini belirten Süleyman Soylu, terörle mücadele konusunda, "Açık konuşuyorum ki acımasız olacağız. İnanıyorum ki Türkiye terörle mücadelede başarılı olacak." dedi.

BELEDİYELERE KAYYUM ATANMASI

Süleyman Soylu'nun açıklamalarından satır başları;

Özellikle belediyeler üzerinden gerçekleştirilen olaylar kabul edilebilecek cinsten değildir. Evet, demokrasi ve hukukun üstünde olan her şey bizim için çok önemlidir. Ama milletimizin temiz oylarla teröre destek veriliyorsa, bu kabul edilemez. Vatandaşımıza, terör örgütü üzerinden oluşturulan hiçbir baskı, legal ya da illegal bunların üstüne gideceğiz. Tespitlerimiz var, bu tespitlerimizi yakında ortaya koyacağız.

CUMHRUBAŞKANIMIZIN KARARLILIĞI

Güvenlik güçlerimiz çok önemli başarıların altına imza atıyorlar. Aziz milletimiz rahat olsun, sayın Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu kararlılık, Türkiye'de demokrasiyi en üst düzeye taşıyacaktır.

ACIMASIZ OLACAĞIZ

Bugüne kadar çok mücadele verildi. Açık konuşuyorum ki acımasız olacağız. İnanıyorum ki Türkiye terörle mücadelede başarılı olacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan 8 yıl önce

Adamsın sayın bakanım adam Allah yaar ve yardimcin olsun