Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Meclis Genel Kurulu'nda konuşan HDP İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, FETÖ soruşturmalarında tutuklananlara işkence yapıldığı iddialarını gündeme getirdi.

"YARGILANDIĞINIZ GÜNLER GELECEK.."

HDP'li vekil, konuşmasında AK Parti sıralarına dönerek "Sizlerin de hukuk hak ihlallerinden yargılandığınız günler gelecek." dedi.

"ELİNDE VE DİLİNDE KAN OLANLARIN.."

HDP'li vekilin bu tehdidinden sonra, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner söz aldı. Metiner, "FETÖ'nün kara propagandası üzerinde buradan söz söylemek HDP'ye yakışıyor olabilir. Cezaevlerinde işkence ve kötü muamele olursa, AK Parti iktidarı olarak üstüne gideceğimizi söyledim. Ama dilinde ve elinde kan olanların demokrasi mavalı okuması da yüce milletimizin takdirine arzu olunur." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.