Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

A Milli Futbol Takımımız tarih yazdı! EURO 2016'dayız
Ay yıldızlı oyuncular bu akşam tarih yazdı. Konya'da İzlanda'yı Selçuk İnan'ın golüyle 1-0 deviren millilerimiz, diğer maçların beklediğimiz skorla bitmesinin ardından en iyi üçüncü olarak EURO 2016'ya direkt gitme hakkı kazandı.

POZİSYON ÜRETMEDİK

Dengeli bir futbol ortaya koyan A milli oyuncular pozisyon üretmekte sıkıntı yaşadı. Özellikle ilk yarı kapanan İzlanda savunmasına karşı çok fazla pozisyona giremedik

GÖKHAN TÖRE KIRMIZI KART GÖRDÜ


Oyuna sonradan giren Gökhan Töre rakibine çok sert bir müdahale yapınca İtalyan hakem affetmedi. Türkiye 10 kişi kaldı.

89. DAKİKADA FRANSA BİLETİNİ ALDIK

Selçuk İnan'ın 89. dakikada attığı müthiş frikik golüyle 1-0 öne geçtik. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca milliler maçı1-0 kazanarak grup 3. oldu.

EN İYİ 3. OLDUK

Gruptaki diğer maçlarda Hollanda Çek Cumhuriyetine yenilip, Kazakistan'da Letonya'yı yenince en iyi 3. olarak play off oynamadan direkt EURO 2016'ya katılma şansını elde ettik.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.