Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

A Milli Takım eski futbolcusu Burhan Tözer hayatını kaybetti
Eskişehirspor ve A Milli Takım formalarını terletmiş eski futbolcu Burhan Tözer vefat etti. Tözer'in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii'nden kaldırılacak.

Eskişehirspor'un ve A Milli Takım'ın efsane futbolcularından Burhan Tözer hayatını kaybetti. 68 yaşındaki eski futbolcu geçtiğimiz günlerde geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakıma alınmıştı.


Eskişehirspor'un efsane kadrosunda yer alan ve "Küçük Burhan" lakabıyla tanınan Burhan Tözer'in vefat etti. Burhan Tözer'in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Mahmut Sami Ramazanoğlu Camiinden kaldırılacak. Eskişehirspor camiası Sinan Alağaç'ın anılacağı bugünde bir efsanesini daha ebediyete uğurlayacak.


Milli Takım'dan Burhan Tözer mesajı. / FOTOĞRAF: TWITTER 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.