Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Ankara'da bitiş düdüğüyle beraber kıyamet koptu!

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasının kapanış maçında Gençlerbirliği-Beşiktaş'ı ağırladı. 1-1 berabere biten maçın bitiş düdüğüyle birlikte saha karıştı. Sahada ve protokol tribününde tartışma çıktı.

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan karşılaşma sonrası Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin, karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus ile 4 dakikalık uzatma dakikası hakkında konuşuyordu. O sırada Zengin Gençlerbirliği oyuncusu Skulason ile tartışmaya başladı. Tolga Zengin, yaşanan tartışmayı, "Ben hakemle konuşurken o bana gelerek küfretti. Tartışmanın nedeni buydu" sözleriyle anlattı.

Hakem Fırat Aydınus ise küfür olayını duymadığın duysaydı eğer müdahale edeceğini söyledi.

Ayrıca maç sonunda Fırat Aydınus’a küfreden Beşiktaş kongre üyesi olduğu belirtilen kişi ile protokol görevlisi protokol tribününde tartışmaya başladı. Tartışma kongre üyesinin Aydınus’a küfrettiğini gören protokol görevlisinin kendisini uyarmasıyla çıktı. Tartışma araya girenlerin, ve görevlinin özür dilemesiyle çözüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.