Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Aziz Yıldırım çok sert açıklamalar yaptı: Burası yangın yerine döner
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 2-2 berabere biten Gaziantep maçı sonrası hakemlere verdi veriştirdi. Yıldırım "ikinci devre burası yangın yerine döner" açıklamasında bulundu.

İşte Aziz Yıldırım'ın Gaziantepspor maçı sonrası açıklamaları;

Biz bir şey öğrenmeye çalışıyoruz. Siz inatla sıkıştırıp onu yaptın bunu yaptın demek için yapıyorsunuz. 2-2 bitti Fenerbahçe iyi oynamadı. Sebebi de Hasan Ali'nin erken atılması. Atılması sonrası kötü bir gol yedik sahada kötü, hakemde kötü. Sezon başından beri hakemler kötü. Her takım Hasan Ali'nin pozisyonu kırmızı kart değil. Dokunmuyor bile oyuncuya. Orta sahanın diğer yanında Gökhan'da 5 metre arkasında bariz gol şansı bile değil. 18 dışında kimi indirirseniz kırmızı kart olur. Hakem burada hata yaptı. Bayburt ile yaptığımız kupa maçında bizim oyuncuları tekmelediler hiç bir şey yapmadı. Devam devam maç bitti kurtulduk.

'NANI'YI TEKMELİYORLAR'


21 numara ve 50 numara oyuncuları tekmeleyip Nani'yi sindirmek için ama hçi kart görmedi. Antep Caner'in son dakikada yaptığı penaltı ama veremedi. Bizimde lehimize veremiyor. Markovic'e tokat atıyorlar vermiyor. Bülent hocayı tebrik ediyorum. Ankara'da Melih Gökçek, Fırat Aydınus'u tebrik ediyordu.

PODOLSKI'YE DEVAM, DIEGO'YA PENALTI'


Podolski'ye devam dedi pozisyon gol oldu. 
Diego için bugün penaltı kararı veriliyor ama ben görmedim. Türkiye'de standartlar aynı uygulanmıyor. Bu ilk devre yakın gidiyor ama ikinci devre burası yangın yerine döner. Hiç bir takımın hakkı yenmesin. Adaletli yönetim istiyoruz. TFF bize hemen ceza vermesin. İyi olanları seçsinler burası para alıp yan yatma yeri değil. Bunlar yalış şeyler Türk sporuna bir katkısı olmuyor üzüldükçe daha değişik konuşuruz olmaz. Hasan Ali Kaldırım'ın pozisyonu kesinlikle kırmızı kart değil. Hakemlerden rica ediyorum. Kötü yönetmesinler. Şampiyonları ve küme düşünleri onlar belirlemesin. Bu kadar yatırıma yazık olur, hepimiz üzülürüz.

'KOŞAMAYAN HAKEM VERİYORLAR'


Pozisyonları görmedim Hasan Ali'nin pozsiyonu için ona baktım sadece. Mahmut Bey bir açıklama yaptı 45 gün ceza verdiler. Ama bugün gelinen noktada 
Beşiktaş maçında koşamayan bir hakemi maça veriyorlar göremiyor edemiyor. Beşiktaş Kayserispor'dan köt ü bir takım mı? 50 metre var pozisyona sarı kart verirsin geçersin. Yazık çok yazık.

Takımın halinden memnun musunuz? sorusuna Yıldırım, 'Dahada iyi olacağız. Medya tutarlı olsun kazanınca iyi ama kaybedince cehennemin dibindeymiş gibi oluyor.'

'VAN PERSIE BURADA'

Van Persie için kimse gelmiyor. Ne menajeri geliyor ne bir kulüp ama sizler böyle yapıyorsunuz.

Trabzonspor'un başkanlık seçimi ile ilgili, 'Camianın başkanı hayırlı olsun. Diğerleri bizi ilgilendirmez' diyerek konuyu kapattı.



Aziz Yıldırım, Galatasaray ile basketbolda yaşanan sorunların ardından, 'Zorla sahtekarlık yapıyorsunuz bunu Federasyona yüklüyorsunuz. Bu böyle olmaz yani' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.