Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

Aziz Yıldırım'dan flaş açıklamalar! Yıldırım görevini bırakacağı tarihi açıkladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuştu. Daha önce görevini bırakacağını söyleyen Yıldırım sözlerinin arkasında olduğunu belirtti.

 

“Söylediğim sözün arkasındayım bırakacağım. Söz verdi, onu tutmak için yapıyor gibi bir şey yok. Yeni insanların gelmesini, yeni şeyler yapmalarını arzu ediyorum. Mayıs'ın 3. haftası kongre yapacağım. Ve ben de sizlere teşekkür edip veda edeceğim.”

 

Yıldırım şike davasının “kumpas” olduğununa yönelik iddialarını bir kez daha dile getirdi. Milletvekili adayların Trabzon’dan vekil alabilmek içi Trabzon’a gidince kendisini  kötülediğini söyledi.

 

"Bütün partiler Trabzon'dan milletvekili alabilmek için Trabzonspor'la bizi sürekli karşı karşıya getiriyorlar. Trabzon'da 3 milletvekili konuşma yapıyor, "Aziz Yıldırım şike suçlusudur" diyor. Siyasetten oy alacağız diye bu hareketleri yapmak toplumda derin yaralar açar. Bu davanın bir kumpas olduğu, devlet yetkililerinin 'aldatıldık' sözleriyle açıkça belliydi.

 

Yıldırım Milli Futbolcuların çok yüksek prim aldığını bu primlerin bir kısmının kulübe verilmesi gerektiğini söyledi.

 

"Milli Takım'da prim veriyorlar. 500 bin Euro. Yıllık maaşından fazla alan var. Milli Takım'a verilecek prim kulübe verilmeli. Bu prim sistemi değiştirilmeli. Volkan Şen, milli takımda sakatlandı. Onun için kulübe para verilmedi, 3 hafta yok. Parasını talep ettik, bekliyoruz."

 

Galatasarayla dostluklarının sarı kırmızılı ekibin kupayı Kadıköy’de almak istemesiyle bittiğini söyleyen Yıldırım derbiyi de yorumladı. “Yenip yollayacağız” dedi.

"Galatasaray ezeli rakibimiz. Ebedi dostumuz deniyor, ben demiyorum. Dostluklar kolay kazanılmaz. Biz hapishanede yatarken bizim sahamızda şampiyon oldular. Tebrik ediyoruz. Ama o kupayı burada almamaları lazımdı. Bizim kötü günümüzde inat uğruna o rezilliği yapmayacaklardı. Kupayı almak için uğraştıkları gün dostluğumuz bitti. Yarın inşallahı falan yok maçı kazanacağız. Oyuncularımıza güveniyorum. Türkiye'nin en iyi takımıyız. Gazeteler yazıyor işte bizi yeneceklermiş. Yenemezler, elleri ayakları titriyor burada. Yenip yollayacağız"

 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan flaş açıklamalar! Aziz Yıldırım kulüp yöneticiliğini bırakacağını duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.