Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett İGA

Aziz Yıldırım'ın bomba açıklamaları!
 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen Divan Kurulu'nda gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Yıldırım sezon sonunda görevini bırakmayacağını belirtti.. İşte Yıldırım'ın çok çarpıcı açıklamaları..

"BIRAKMIYORUM, BURADAYIM"

Konuşmak istememin sebebi Fenerbahçe'nin geleceğiyle ilgili olmasıdır.  Mayıs ayında buradayım bırakmıyorum. Onu hiç söylemiyorum bile... 



"BAVULUNU AÇAN KAÇIYOR, YAPTIKLARI HALTI BİLİYORLAR"


Yargıtay'daki dava sonuçlansın. Kişilere de kurumlara da dava açılacak. Türkiye'de neler oluyor kimse görmüyor. Sivil darbe yapacaklardı. Uçuruma götüreceklerdi  bu ülkeyi... Şimdi kaçıyorlar. Bavulunu alan kaçıyor. Ben bavulumu aldım, çocuğumu aldım, geldim.



"TÜRKİYE KUPASI HERKESE ZARAR"


Bu sene Türkiye Kupası için hocayla oturduk konuştuk. Gençleri oynattık. Antalya'da sakatlıktan çekindiği için daha fazla genç oynattı. Türkiye Kupası her kulüp için şampiyon olmazsan zarardır. Ya buna bir çare bulacaklar, ya da ceza da verseler katılmayacağız. Buna bir çare bulacaklar. Yayıncı kuruluş 'Üzülür, ağlar' yok. Geçen sene yayından aldığımız pay yüzde 11, Türkiye Futbol Federasyonu yüzde 14 alıyor. Benden fazla alıyor. Sonra UEFA görüyor, 'Zarar' diyor. 



"MENAJERLİK SİSTEMİNE KARŞIYIM"


Oyuncu belirli bir nakit para alacak. Onun dışında galip gelirse fazla alacak, berabere kalırsa yarısını, mağlup olursa da hiç almayacak. Çünkü puan alınca TFF'den pay alıyoruz. Bunları da gündeme getireceğim. Tüm kulüpler kendi bütçelerine göre ayarlamalar yapmalı. TFF başkanı da buradan duysun... Menajerler oyuncuya 'Gel benim oyuncum ol, seni Milli takım'a aldıracağım' diyor. Oradaki ilişkilerinden dolayı...  Bunlara karşıyız.



"TÜRK MEDYASI SÜREKLİ KARALIYOR"


Antep'te Hasan Ali orta sahada düşürdü. Kırmızı kart. Kuralı bilmiyorlar. 'Bariz gol şansı' dediler. Pozisyon orta sahada. Sonra 'sert hareketten atıldı' diye yazdırdılar. 



"NANİ'YE 20 MİLYON EURO VERDİLER, SATMADIK"


Nani için 20 milyon euro bonservis verdiler. Diretsek 25 milyona çıkarlardı.Çocuğa da 10 milyon euro verdiler. Gitmedi. Biz de satmadık. Nani'ye de teşekkür ederiz kaldığı için...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.