Öne Çıkanlar esed chp komplohaber musul ahmet hakan

Barcelona'dan Arda Turan'ı üzecek Riyad Mahrez ve Jesus Navas transfer hamlesi!

Barcelona kulübü Ocak ayında yeni transferler için düğmeye bastı. Yaz transfer döneminde kadrosunu Atletico Madrid forması giyen Milli futbolcumuz Arda Turan ile takviye eden Barcelona'nın Leicester City forması giyen Riyad Mahrez ve Manchester City'den Jesus Navas için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

İngiliz ekibi Leicester City'nin 2014 yılında 400 bin Avro'ya kadrosuna kattığı Cezayirli yıldız Riyah Mahrez için Barcelona'dan 17 milyon Avro talep ettiği öğrenilirken, Arsenal ve Swansea'nin de takip ettiği yıldızın Ocak ayında İspanyol ekibine transferine kesin gözüyle bakılıyor.

Barcelona'nın bir diğer transfer bombası ise Manchester City'nin İspanyol sağ kanat oyuncusu Jesus Navas. İngiliz ekibinin Kevin De Bruyne transferinden sonra takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Navas için de girişimlerini devam ettiren Barcelona'nın bu transferde de oldukça ısrarcı olduğu öğrenildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.