Öne Çıkanlar terörist ışid gözaltı terör fenerbahçe

Başbakan Davutoğlu Fenerbahçe'nin UEFA eşleşmesini değerlendirdi!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe'nin Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile eşleşmesini değerlendirdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde kuraların çekildiği saatlerde A Haber'e canlı yayında konuk olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Fenerbahçe'nin Rus takımı Lokomotiv Moskova ile eşleşmesini değerlendirdi.

İşte Davutoğlu'nun açıklamaları:

"Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum. Lokomotiv Moskova da Türkiye'nin yabancısı olduğu bir takım değil. Orada oynayacak olan gençler, sporcularımız bu sorunun parçası değil. Orada ve Türkiye'de stadyumu dolduracak Türk ve Rus vatandaşlar da birbirinin hasmı değil, düşmanı hiç değil. Centilmenlik içinde güzel bir maç olur ve bu iki ülke arasındaki gerilimi düşürecek bir etki yaparsa olumsuz gibi görünen bir tablodan güzel bir netice çıkmış olur. Benim dileğim o."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.