Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

Başbakan Davutoğlu millileri ziyaret etti!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye-Yunanistan maçı öncesi, soyunma odasına giderek A Milli Futbol Takımı oyuncularını ziyaret etti.

Davutoğlu'na Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Ak parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de eşlik etti.

Davutoğlu'nu soyunma odasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim karşıladı. Başbakan futbolcularla tek tek tokalaşarak Yunanistan maçı öncesi başarılar diledi. Davutoğlu takım kaptanı Arda Turan ile kısa bir süre sohbet etti.

Davutoğlu daha sonra Fatih Terim'e "Cumhurbaşkanımızın da selamı var beraberdik biraz önce. İnşallah sizden güzel bir netice bekliyoruz. Ayrıca bütün milletimiz adına size teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Fatih Hoca'yı aramıştım tebrik için. Bize zor günlerde çok güzel zaferler yaşattınız. İnşallah Çankaya'da bir akşam yemekte, sohbette beraber oluruz" dedi ve başarılar diledi.

Davutoğlu ardından stat dışına çıkarak Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ı karşıladı. İki lider ardından maçın oynanacağı stada girdi. Maçı beraber izleyen Davutoğlu ve Çipras'ın sohbet ettikleri ve neşeli oldukları görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.