Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Beşiktaş Başkanı Orman'dan Quaresma açıklaması!

Lizbon Havaalanı'nda soruları yanıtlayan Orman, "Quaresma'yı satma gibi bir niyetimiz yok. Hiçbir görüşmemiz olmadı. Quaresma da İstanbul'da çok mutlu. Ne Quaresma gitmek istiyor ne de bizim O'nu satmak gibi bir düşüncemiz yok" diye konuştu.

Atiba ile ilgili transfer haberlerine de değinen Orman, ''Yalan haberler duyuyorum üzülüyorum. Amerika'dan gelince televizyonda seyrettim. Ümit Karan, Çinlilerin geldiğini ve 12 milyon Euro istediğimizi söylüyor. Ama ne böyle bir görüşmemiz var ne de böyle bir talep var. Hepsi palavra, başka bir şey değil'' diyerek haberlere tepki gösterdi.

Sporting Lizbon maçını da değerlendiren Orman, "Lizbon maçı zor geçecek. Portekiz bir futbol ülkesi. Sporting Lizbon konuşulacak bir takım değil. Çok kuvvetli bir ekip. Beşiktaş da kolay bir takım değil. İnşallah iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Çantada keklik bir durum yok. Biz buraya puan almaya geldik. İnşallah alacağız'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.