Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Ricardo Quaresma (Q17) açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Ricardo Quaresma (Q17) açıklaması geldi. UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş, Quaresma ile aralarında hiçbir sorunun olmadığını belirtti. 

Şenol Güneş, kendisine Quaresma'nın mutsuz olduğu yönünde hiçbir bilginin gelmediğini ve dün yapılan idmanda bir hayli keyifli olduğunu gördüğünü belirtti.

Quaresma ile aralarında hiçbir sorun bulunmadığını belirten tecrübeli teknik adam, "Serdar oynamıyor şu anda üzülmüyor mu, niye Serdar'ı yazmıyorsunuz o zaman. Biz işimizi yapıyoruz, bize saygı gösterin" diye konuştu.

Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ile aralarında hiçbir sorun olmadığını belirten Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş, kendisi ile daha 3 gün önce konuştuğunu ve Q17'nin Sporting karşısında ilk 11'de forma giyeceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.