Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika


Milli Futbolcu Burak Yılmaz, Nişantaşı'nda trafik nedeniyle bir halk otobüsü şoförü ile tartıştı.

Kendisine sopa ile vurmaya çalışan otobüs şoförünün üzerine yürüyen Burak Yılmaz güçlükle sakinleştirildi. O anlar otobüs kamerasına saniye saniye yansıdı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yılmaz, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına konuştu.

Yılmaz şu sözlerle kendisini savundu:

"BENİMLE ALAKASI YOK"

"Olayın benimle alakası yoktu. Valeyle bir alakası vardı ama olay bana döndü. Tatsız görüntü. Ne olursa olsun olmaması gerekiyordu ama işin içinde küfür olunca dayanamadım. Ben 30 yaşındayım. İki tane evladım var benim. Küfür olunca tatsız görüntüler yaşandı. Ben de haklı olmama rağmen bir işlem yapmadım. Hiç kimse ekmeğinden olsun istemedim. Ben konuyu kapatmıştım ama bazıları kapatmamış. Küfür olayına tahammülüm yok. Başıma çarpıyor çok hafif. Ben orada bir tepki gösteriyorum. Sonra da sopa falan çekiyor. Sopa olayı hoş değil. 30 bin 40 bin kişiden küfür yiyorum ama kimse kimseye yüz yüze küfür edemez. Şoförün tanıyıp tanımaması önemli değil. Ben de onun gibi bir insanım. Sporcu olmasam normal sıradan bir insan olsam da "lan, küfür, sopa" hoş değil.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.