Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Cimbom şeytanın bacağını kırdı! Zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldı

Spor Toto Süper Lig’de 5. hafta’da çok kritik bir maç oynandı. Galatasaray deplasmanda Trabzonspor ile karşılaştı. Lige iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor’un aksine Galatasaray için hem ligde hem de Avrupa’da işler iyi gitmiyordu. Aslan’ın mutlaka 3 puan alması gerekiyordu. Ve Galatasaray şeytanın bacağını Trabzon deplasmanında kırmayı başardı. Bordo mavili rakibini 1-0 yenen Cimbom puanını 8’e yükseltti.

KADROLAR

Galatasaray Avni Aker’e Atletico Madrid maçınına göre 3 farklı oyuncuyla çıktı. Kart cezalısı Selçuk İnan, kadroya alınmayan Emre Çolak ve yedek kulübesinde oturan Sabri Sarıoğlu...

Trabzonspor’da ise Alman futbolcu Marko Marin ilk kez 11’de başladı. Marin’in formayı kapmasıyla Yusuf  Erdoğan yedek kulübesine çekildi.

GOL 82. DAKİKADA GELDİ

Özellikle 2. yarıda çok tempolu geçen maçta top bir o kaleye bir bu kaleye gitti. Trabzonspor sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. Galatasaray ise Sinan Gümüş’le gole çok yaklaştı. Sinan topu direğe nişanladı.

82. dakikada Bilal Kısa’nın serbest vuruşunda top karambolde Trabzonsporlu M’bia’ya çarptı ve ağlara gitti. Bu golle Galatasaray 1-0 öne geçti. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Sarı kırmızılı ekip maçtan 3 puanla ayrıldı.

ASLAN KÖTÜ GİDİŞE DUR DEDİ

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’ne çok kötü başlayan Galatasaray bu galibiyetle kötü gidişe dur dedi. Aslan puanını 8’e çıkartırken Trabzonspor 10 puanda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.