Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Cüneyt Çakır Barça'ya uğurlu geldi! (Barcelona 6-1 Roma)
FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır'ın yönettiği Barcelona-Roma karşılaşması gollü geçti. Barcelona'nın sahasında konuk ettiği Roma, mücadeleden 6-1 yenik ayrıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında E Grubu'nda Barcelona, sahasında konuk ettiği Roma'yı 6-1 mağlup etti.

Nou Camp Stadı'nda oynanan ve Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 15 ve 44. dakikalarda Luis Suarez, 18 ve 60.

dakikalarda Lionel Messi, 56. dakikada Gerard Pique ve 77. dakikada Adriano atarken, Roma'nın tek golü 90+1. dakikada Edin Dzeko'dan geldi.

SALİH UÇAN NEYMAR'A FAUL YAPTI, CÜNEYT ÇAKIR PENALTI VERDİ

Maçın hakemi Cüneyt Çakır, 76. dakikada Türk futbolcu Salih Uçan'ın Neymar'a yaptığı faul nedeniyle penaltı kararı verdi. Brezilyalı futbolcunun şutunu kaleci Wojciech Szczesny çıkarırken, dönen topu Adriano ağlarla buluşturdu. Roma ise 82. dakikada Dzeko ile kullandığı penaltıdan yararlanamadı.

Bu sonuçla puanını 13'e yükselten Barcelona, gruptan çıkmayı garantiledi. Roma ise 5 puanla 2. sırada kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.