Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Denizli'den Fenerbahçe'yi kızdıracak karar

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli transfer listesinin başına Partizan’ın 19 yaşındaki yıldızını yazdı....

Zivkovic listede

Ofansif bir kanat oyuncusu transferi yapacak olan Galatasaray Andrija Zivkovic ile yakından ilgilenmeye başladı. Hürriyet'in haberine göre Her iki kanatta da forma giyebilen Zivkovic’in bonservisi 6 milyon Euro civarında olurken 19 yaşındaki yıldız adayı bu sezon 12 gol 8 asistlik performansa imza attı.

Bonservis inadı

Sağ bek için 3 adayın yer aldığı listesinde bulunan Van Rhijn için Cimbom, Hollanda kulübü Ajax’ın inadına takıldı. Galatasaray, Van Rhijn’i satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor. Ancak Hollanda ekibi ise Van Rhijn için inatla 3 milyon Euro bonservis bedeli istiyor ve kiralama formülüne yanaşmıyor. Bu nedenle transfer görüşmeleri tıkanmış durumda.

Zıvkovic’i Fenerbahçe’de istiyor

Mustafa Denizli'nin transferini istediği Andrija Zivkovic, Fenerbahçe'nin de uzun süredir ilgilendiği bir isim. Aynı takımda forma giyen forvet oyuncusu Ivan Saponjic ile birlikte Zivkovic'i sezon başından bu yana takip eden sarı lacivertliler, Partizan Kulübü ile görüşmelere başlamıştı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin aynı anda talip olması ile birlikte şu an için piyasa değeri 7 milyon Euro olan Sırp oyuncunun fiyatının daha da yükseleceği belirtiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.