Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Elvir Baliç Türkiye'ye geri dönüyor! İşte Elvir Baliç'in yeni takımı...

Türkiye'de Bursaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'da forma giyen Boşnak efsanesi Elvir Baliç, şimdi teknik direktör olarak Türkiye'ye geri dönüyor. PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile prensipte anlaşma sağlayan yeni görevi hakkında açıklamalarda bulundu.

Elvir Baliç yeni görevi hakkında şu ifadeleri kullandı; "İnşallah hep beraber başarıya ulaşacağız. Bu güzel camiayı layık olduğu güzel yere taşıyacağız. Tabii ki çok çalışmamız lazım. Gerçekten, iyi, kaliteli bir kadro olduğunu düşünüyorum. Hedeflerimiz belli. Kardemir Karabükspor'u Süper Lige taşımak. Hem camiamızı hem taraftarımızı mutlu edeceğimizi düşünüyorum."



Boşnak Teknik Direktör Elvir Balic'in pazartesi günü Kardemir Karabükspor ile sözleşme imzalandıktan sonra takımın başında idmanlara çıkacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.