Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Erman Toroğlu maçtan sonra Gökhan Töre hakkında çok sert ifadeler kullandı!
Erman Toroğlu’ndan Türkiye - İzlanda maçından sonra flaş açıklamalar geldi. Toroğlu, rakibinin ayağına sert bir müdahale yapıp kırmızı kart gören Gökhan Töre’yi yerden yere vurdu.

 

Toroğlu Sabah Gazetesi’ndeki yazısında Fatih Terim’den masörüne kadar bütün Milli Takıma (Gökhan Töre hariç) teşekkür etmek gerektiğini yazdı. 


Toroğlu Fatih Terim’in ilk başta hatalar yapsa da sonradan toparlandığını belirtti. Gökhan Töre için de “adam” kelimesini kullanan Toroğlu “Gökhan Töre denen adam, kusura bakmayın futbolcu demiyorum! İyi top atarmış, iyi çalım atarmış! Hepsi hikaye!” açıklamasını yaptı.

 

Milli takımı kritik bir maçta 10 kişi bırakanların bir daha takıma çağrılmamasını isteyen Toroğlu, “Bu tip adamlar Avrupa Şampiyonası'nda da aynı hataları yapar, yakarlar!” dedi.

 

Selçuk’un son dakikalarda attığı gol olmasaydı Gökhan Töre’nin çok zor bir durumda kalacağını söyleyen Toroğlu “Gökhan 20 – 30 kurban kesip dağıtsın” tavsiyesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.