Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Eto'o'dan sonra Zidane'da mı Antalyaspor'a geliyor?
Yusuf Şimşek’le yollarını ayırıp devre arasına kadar kalan iki maça Eto’o idaresinde çıkma kararı alan Akdeniz ekibi takımın başına dünyaca ünlü bir isim getirmeyi hedefliyor.

BAŞKAN'IN YENİ HEDEFİ ZİDANE

Antalyaspor’un hedefinde dünya futbolunun efsane ismi Real Madrid Castilla’yı çalıştıran Zinedine Zidane var. Kırmızı-Beyazlı takımın Başkanı Gültekin Gencer için bu sadece bir düşünce değil.

GEÇEN HAFTA SEEDORF İLE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜ

Fanatik gazetesinin ulaştığı bilgiye göre geçen hafta teknik direktörlük için Seedorf ile görüşen Gencer, Zidane’a da teklifini yaptı. Kısa bir süre önce “Kendimi henüz hazır hissetmiyorum” diyerek Real Madrid’in başına geçmeyen Zidane’ın Antalyaspor’dan süre istediği öğrenildi.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Akdeniz ekibinin basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan dün yaptığı açıklamada, “Sağlıklı karar verebilmek için kalan iki maçımıza da Mehmet Uğurlu ve Eto’o’yla hazırlanacağız. Devre arasında Antalyaspor’un başına en doğru ismi getireceğiz” ifadelerini kullandı. Antalyaspor’un Zidane’dan haber beklediği için böyle bir karar aldığı konuşuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.