Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Fatih Terim’den kura yorumu: ' Korkmak, Ürkmek, Çekinmek Yok...!'

EURO 2016 kura çekimi için Paris'te bulunan Terim, kura çekiminin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Gruptaki maçlara değinen Terim, "İlk maçımız Hırvatistan'la Paris'te. 2. maçımızı İspanya ve 3. maçımızı Çek Cumhuriyeti ile oynayacağız. Yine Çek Cumhuriyeti son maçımıza denk geldi. Hayat böyle sürprizlerle dolu" ifadelerini kullandı.

''BU İŞİN KEYFİNİ SÜRELİM''

D Grubu'ndaki takımları değerlendiren Fatih Terim, şunları kaydetti:

"Açıkçası arkadaşlar bu işin keyfini sürelim. İspanya'yı konuşmaya gerek yok. Bugün dünyanın en iyi takımlarının başında geliyor. Avrupa ve dünya şampiyonu, her oyuncusu birbirinden yıldız. Çekler hepimizin bildiği tanıdığı bir takım. Hırvatistan ise işin garibi 2018 Dünya Kupası elemelerinde rakibimiz. Grubumuz diğer otoritelerin söylediğine göre sert bir grup."

A Milli Takımı'ndaki oyuncularına güvendiğini vurgulayan Terim, "Oyuncularımın burada çok enteresan işler yapacağını düşünüyorum. Yeni yıldızlar ortaya çıkaracağı inancını taşıyorum. Hiç kimseden korkmadan, çekinmeden keyfini sürerek, sahada oynadığımız oyundan zevk alarak, bir turnuva yapacağız. Sonuç ne olur, görürüz. Ancak sonuç ne olursa olsun, buradayız. Fransa'dayız ve bu yarışın içindeyiz" diye konuştu 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.