Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Fenerbahçe'de Moussa Sow sürprizi! Sow geri mi dönüyor?
Fenerbahçe'nin sezon başında 17 milyon euro karşılığında Dubai'nin Al Ahli takımına sattığı Moussa Sow'un Al Ahli'de mutsuz olduğu ve geri dönmek istediği belirtildi.

Arap ekibinde 12 maçta sadece 2 gol atabilen Sow'un Dubai'de aradığı ortamı bulamadığı ve mutsuz olduğu, Fenerbahçe'ye geri dönmek istediği ileri sürüldü.

DEVRE ARASINDA İŞLEM BİTECEK

Gulf News TV, 29 yaşındaki golcünün kısa bir süre önce eski takımının yöneticileriyle görüşerek, "İstanbul'a dönmek istiyorum" dediğini aktarırken, Türk ekibinin yetkililerinin Sow'un bu isteğine "olumlu yanıt verdikleri" bilgisini izleyicileriyle paylaştı. Haberin devamında, sarı-lacivertli yönetimin Al Ahli kulübüne Sow'u kiralamak için başvurmaya hazırlandığını, devre arasında Senegalli oyuncunun en azından sezon sonuna kadar Fenerbahçe'ye dönebileceği bildirildi.

SÜREKLİ FENERBAHÇE'Yİ DÜŞÜNÜYOR

Sow'un formsuzluğunun ise sürekli olarak Fenerbahçe'yi düşünmekten kaynaklandığı belirtildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Medipol Başakşehir maçından sonra yaptığı açıklamada, yedek kulübesinin yeterince zengin olmamasından yakınmış, özellikle forvette elinde fazla seçenek bulunmamasından şikayetçi olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yok 8 yıl önce

bence sow nah geri gelir

Misafir Avatar
ferhat üzel 8 yıl önce @yok

niye sen istemiyormusun geri dönmesini

Beğenmedim! (0)
Avatar
ferhat üzel 8 yıl önce

musa geri dönsene biz fenerliler olarak geri dönmeni istiyoruz