Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde gülen taraf Beşiktaş oldu!

İLK YARIDA OYUNUN HAKİMİ FENERBAHÇE



Maçın başlama düdüğüyle birlikte ev sahibi Fenerbahçe müthiş bir baskıyla başladı. Diego Ribas 37. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

Fenerbahçe sahasında ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırladı. Dev derbinin ilk yarısı Fenerbahçe'nin hem oyun hem de skor olarak üstünlüğüyle tamamlandı. Ancak ikinci yarıda Galatasaray oyunu dengelemeyi başardı. Oyuna sakatlanan Carole'ün yerine giren Olcan Şahan, 84. dakikada kafa golüyle Galatasaray'a beraberliği getiren golü attı. Maç bu skorla bitti.


OLCAN EŞİTLİĞİ SAĞLADI

İkinci yarıda Galatasaray bastırmaya başladı. 84. dakikada Sneijder’in kestiği topta Olcan Şahan kısa boyunun dezavantajına rağmen kafa vuruşuyla topu ağlara göndermeyi başardı.

MAÇ 1-1 BİTTİ

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1’lik eşitlikle noktalandı.

VAN PERSIE İLK 11’DE

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Van Persie maça ilk 11’de başladı. Ancak ikinci yarıda yerini Fernandao’ya bıraktı. Van Persie oyundan çıkarken aralarında soğuk rüzgarlar estiği hocası Pereira ile samimi pozlar vermesi kameralara yansıdı. Ancak Pereira ilk yarıda Hollandalı yıldızın kaçırdığı bir gol sonrası yedek kulübesini yumruklaması da dikkat çekti.

BEŞİKTAŞ PUAN FARKINI AÇACAK MI?

Lider Beşiktaş en yakın iki rakibinin 2’şer puan kaybetmesiyle derbi sonucuna en çok sevinen takım oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.