Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

FIFA'dan Galatasaray'a Kevin Grosskreutz şoku! Ocak ayına kadar oynayamayacak...

FIFA, Galatasaray'a Kevin Grosskreutz konusunda yine şans tanımadı. FIFA, Galatasaray'a Alman futbolcu Kevin Grosskreutz'un Ocak ayına kadar oynamayacağı kararını son dakika bilgisi olarak iletti. Galatasaray'a FIFA'dan son dakika şoku...

- FIFA, Grosskreutz'un Ocak ayına kadar oynayamayacağını Galatasaray'a bildirdi.



Galatasaray FIFA'ya başvurmuş ve idari hatanın düzeltilmesini talep etmişti.


İdari bir hatadan dolayı transferi gerçekleşmeyen Alman yıldız Kevin Grosskreutz, bugün avukatıyla birlikte kulübe giderek, çalışma hürriyetinin elinden alındığı gerekçesiyle Galatasaray kulübü ile birlikte FIFA Tahkim Kurulu'na başvurdu.

Transfer belgelerindeki imza eksikliğinden dolayı FIFA'nın transferine izin vermediği Grosskreutz, bu haksızlığın giderilmesi talebinde bulunarak gerekli başvuruyu yaptı. Aynı zamanda avukat olan Galatasaray Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır tarafından  hazırlanan bu belgeler Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) iletildi. Federasyon da, belgelerin kendileri huzurunda hazırlandığını ve zamanında teslim edildiğini beyan etti ve bu transfere izin verilmesini talep ederek Galatasaray'a yardımcı oldu.
 
Alaçayır ve bir avukatın, FIFA'nın vereceği randevuya göre savunma yapmak üzere Zürih'e gideceği, idari hatanın düzeltilmesi talebinde bulunacağı belirtildi.

FIFA Tahkim Kurulu'nun Galatasaray transferini resmileştiremediği Kevin Grosskreutz hakkında ne karar vereceği ise merak konusu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.