Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Futbolun Keyifli Yüzü Futbol Ekstra

Futbolun Keyifli Yüzü Futbol Ekstra

Futbol Ekstra futbol adına aradığınız her şeyi size oldukça keyifli bir şekilde sunan yeni haber sitesi olarak futbolseverlerin gözdesi haline geldi. 2018 yılında yayın hayatına başlamış olan Futbolekstra futbolun keyifli yüzünü sizlerle buluşturmayı başarıyor. Bir taraftan pek çok önemli liste çalışmasına imza atılırken diğer taraftan futbol haberlerini güncel ve sıcak bilgiler eşliğinde bir tık uzağınıza getiriyor. futbolekstra.net hem ülke futbolu hem de dünya futbolu adına aradığınız her türlü detayı en ince ayrıntılarına kadar editöryal ekibi ile beraber sizlere sunabiliyor. Objektif yayıncılık anlayışını takip eden Futbol Ekstra sayesinde artık futbola dair aradığınız bütün haberleri, sıcak bilgileri ve ilginç anekdotları tek bir sayfada bulabileceksiniz.

Futbol Ekstra Son Dakika Futbol Haberleri

Eğer futbol gündemini yakından takip etmek istiyorsanız Futbol Ekstra son dakika futbol haberleri tam size göre. Anlık olarak gelişmeleri sıcağı sıcağına alabileceğiniz objektif habercilik anlayışı ile hazırlanmış olan son içerikler ve son detaylar dikkatinizi çekecektir. Hem ülke futbolundan hem de dünya futbolundan en sıcak gelişmeler Futbol Ekstra sayfalarında anlık olarak güncellenmektedir. İster web sitesinden isterseniz Futbolekstra mobil siteden takip edebileceğiniz haberlerde ayrıntılı bilgilere ve futbola dair objektif detaylara yer veriliyor. Renk ayrımı yapmadan sunulmakta olan haberler sayesinde her zaman gerçek ve doğru bilgiye, futbolla ilgili merak ettiğiniz her şeye Futbol Ekstra sayfalarından ulaşabileceksiniz.

Futbol Ekstra Top 10 Listeleri

Futbol Ekstra tarafından hazırlanmakta olan top 10 listeleri futbolseverlerin gözdesi haline geldi. Futbol Ekstra top 10 Top 20 listeleri çok farklı çalışmalar olarak sunuluyor. Futbolla ilgili merak ettiğiniz pek çok listeyi bu çalışmalarda bulabiliyorsunuz. Türkiye Süper Lig, La Liga, Bundesliga, Serie A, Lig 1, Asya ligleri, Amerika ligleri, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi gibi tüm dünyadaki önemli liglerle alakalı, futbolcularla ilgili pek çok önemli liste çalışması sayfalarda yerini alıyor. Listeler oluşturulurken editörlerin detaylı incelemelerine eşlik eden takipçi oyları da belirleyici oluyor. Böylece takipçileriyle oluşturmuş olduğu sinerji Top listelerine yansıtmayı başaran Futbol Ekstra etkileşimli futbol haberciliği noktasında da oldukça iddialı.

Futbolekstra Unutulmazlar ve Nostalji Köşesi

Son yıllarda futbolla ilgili gündem saatlik olarak bile değişebilirken Futbolekstra unutulmazlar ve nostalji köşesi ile birlikte futbolunun unutulmazlarına tekrar ayna tutuyor. Böylece futbola hizmet veren, bir dönem adı dillerden düşmeyen, pek çok önemli sporcuya ve spor adamına sayfalarda yer veriliyor. Özellikle yeni neslin ismini dahi bilmediği ancak bir döneme damga vuran futbolcular, teknik direktörler, tribün liderleri dahi unutulmazlar ve nostalji köşesinde kendisine yer bulabiliyor. Futbol Ekstra farkıyla kaleme alınmış olan unutulmazlar ve nostalji köşesi yazıları deneme tadında, keyifle okunabilecek çalışmalardır.

Futbol Ekstra Unutulmaz Goller Serisi

Futbolun kalbi sayılan gol için de Futbol Ekstra sayfalarında farklı bir çalışma yapılıyor. Futbol Ekstra unutulmaz goller serisi ile birlikte kupa kazandıran, milyonları sevince boğan, aynı zamanda pek çok kişinin unutulmazlar arasına giren goller detaylı bir şekilde inceleniyor. Üstelik gol atan oyuncuların gol hikayelerine de yer veriliyor. Harika çizimlerle, görsellerle ve golün gerçekleştiği anı yansıtan videolu anlatımlarla beraber detaylı olan çalışmalarla mazinin tozlu sayfalarında kalmış pek çok önemli müsabakaya da erişim sağlayabileceksiniz.

Doğru ve objektif futbol haberciliğinin yeni adresi olan Futbol Ekstra yaptığı liste çalışmalarıyla, unutulmazlar köşesi ile gölgede ve güneşte serisiyle farklı bir futbol sitesi olarak futbolseverlerin yeni gözdesi olmayı sürdürüyor. Siz de futbolla yatıp futbolla kalkıyorsanız https://www.futbolekstra.net/ sayfalarına göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.