Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Galatasaray 33 yıl sonra Mersin'e mağlup oldu
 Galatasaray'ın ligdeki serbest düşüşü devam ediyor. Sarı kırmızılılar, Mersin İY karşısında hiçbir varlık gösteremedi ve sahadan 2-1 yenik ayrılarak 3. sırayı da tehlikeye soktu.

İLK DAKİKALAR ORTADA GEÇTİ

Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Galatasaray, ceza sahası dışından atılan şutlarla etkili olmaya çalışırken, ev sahibi ekip Nakoulma'ya atılan uzun toplarla gol aradı. Sarı kırmızılılar ilk yarıda tek tehlikeli bir pozisyon yakalayamazken, büyüklerin korkulu rüyası Nakoulma Mersin'i öne geçirmeyi başardı.

NAKOULMA ASLAN'I AVLADI

39. dakikada Galatasaray'ın atağa çıkarken kaptırdığı topu alan Tita,topu ceza alanına koşu yapan Nakoulma'nın önüne bıraktı. Bu oyuncu da Semih Kaya'yı geçerek yaptığı vuruşta, topu filelerle buluşturdu. Bu sezon daha önce 5 golü de 4 büyüklere atan yıldız isim bu sayıyı 6'ya çıkarmayı başarmış oldu.

SEMİH KIRMIZI KART GÖRDÜ

İkinci yarıda oyun açısından değişen bir şey olmadı. Nakoulma'yı durduramayan Galatasaray savunmasında Semih Kaya, 53. dakikada bu isme yaptığı faul sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

GÜVEN FARKI 2'YE ÇIKARDI

Muammer'in koruduğu kalede herhangi bir pozisyon yakalayamayan Galatasaray'a birdarbe de Güven'en geldi. 63. dakikada Vederson'un kullandığı kornerde ön direkte iyi yükselen Güven farkı ikiye çıkardı. Tecrübeli ismin son golü de geçen sezon Galatasaray'aydı.

POLDİ FARKI 1'E İNDİRDİ

Karşılaşmanın son anlarında baskısını artıan Galatasaray, 88. dakikada Podolski'nin golüyle farkı bire indirdi. Karşılaşma da bu golle 2-1 sona erdi.

MERSİN 33 YIL SONRA KAZANDI

Rakibine 1983'ten bu yana ilk kez yenilen Galatasaray, 34 puanda kaldı. Mersin İY ise son 3 maçta 7 puan aldı ve 17 puana yükseldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.