Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Galatasaray'dan Demba Ba bombası!

Ara transferde kadrosunu iyi bir forvetle güçlendirmek isteyen Galatasaray’ın gündemine geçen sezon Beşiktaş’ta oynayan Demba Ba geldi.

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin alınmasını çok istediği Senegalli forvet için Çin kulübü Shanghai Shenhua ile temas kuruldu. Çin Ligi’nin bitmesi nedeniyle Shenhua yönetimi, 13 maçta 11 gol atan Ba’nın kiralık olarak Galatasaray’a gelmesine sıcak baktı, Senegalli ile temas kuruldu.

Çin ekibinde yıllık 7.5 milyon Euro kazanan Demba Ba, “Galatasaray’da oynar mısın” sorusuna, “Eğer Sneijder’in aldığı ücreti verirseniz seve seve gelirim” yanıtı verdi.

Sneijder, imza parasıyla birlikte Galatasaray’dan 4.5 milyon Euro kazanıyor. Yani Ba’nın yarım sezon için istediği ücret 2 milyon 250 bin Euro. Rakamı biraz daha aşağı çekmek isteyen sarı-kırmızılı yöneticiler, Demba Ba ile pazarlıklarını sürdürüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.