Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Galatasaray Fenerbahçe derbisinde olaylar çıktı
Kadınlar Voleybol 1.Ligi'nde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynan maça küfürlü tezahüratlar sebebi ile ara verildi.

Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi’nde 2. sırada bulunan Fenerbahçe Grundig ile ezeli rakibi Galatasaray’ın arasındaki maç 2-0 Fenerbahçe’nin lehine devam ederken yarıda kaldı.

Yaklaşık 3 bin Galatasaray taraftarının doldurduğu salonda olaylar, maçın hakeminin verdiği kararlara itiraz eden Galatasaray teknik direktörü Ataman Güneyligil’e sarı kart gösterilmesiyle başladı. 3. sette maçın baş hakemi Bülent Bozkurt’un bir kararına itiraz eten Galatasaray teknik direktörü Ataman Güneyligil sarı kart görünce salonda gerilim başladı.

Bülent Bozkurt iki takım kaptanını yanına çağırarak gerilim konusunda uyarılarda bulundu. Kötü tezahürat devam edince maçın hakemi taraftarların tribünlerden boşaltılmasını isetedi ve salonu terk etmek için hareketlendi. Bunun üzerine sahaya çakmak, bozuk para gibi cisimler yağdı. Galatasaraylı oyuncular bu cisimlerden hakemleri koruyarak çıkmalarına yardımcı oldu.

Bu olayların ardından ise salon daha da karıştı ve Galatasaraylı taraftarlar tribünde asılı olan tüm voleybol takımı bayrakları arasından Fenerbahçe bayraklarını bulup, söküp attılar.

Salonda halen taraftarların çıkartılması işlemi devam ediyor. Bu işlem sonrasında hakemler son kararlarını verecekler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.