Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir haber botu Sea Pearl Ataköy 16 nisan

Galatasaray'ın yeni transferi Jose Rodriguez'den şok eden Arsenal açıklaması!

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde İspanyol devi Real Madrid'den kadrosuna kattığı Jose Rodriguez İspanyol basınına verdiği röportajda flaş ifadeler kullandı. İşte Jose Rodriguez'in Arsenal itirafı...

Real Madrid'in altyapı takımı olan Castilla'da forma giydiği dönemde İngiltere Premier League ekiplerinden Arsenal'in Fransız çalıştırıcısı Arsene Wenger'in kendisini istediği iddialarına yanıt veren Jose Rodriguez, Wenger'in genç bir oyuncu için en doğru menajerlerden biri olduğunu söyledi.

Arsenal'e gitmesi halinde neler olabileceğini her zaman merak ettiğini belirten Jose Rodriguez, bu tercihin o zaman için belki iyi belki de kötü sonuçlar doğurabileceğini söyledi.

Bunu asla bilemeyeceğini belirten Galatasaray'ın İspanyol yıldızı, o dönemde Real Madrid'den ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.