Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Galatasaray Kazakistan'da iki puan bıraktı!

Şampiyonlar Ligi’ndeki 100. maçına çıkan Galatasaray’ın rakibi Kazakistan’ın Astana ekibiydi.  Sarı kırmızılı ekip son dakikalarda yediği golle 2 puandan oldu. Maç 2-2 berabere bitti.

İLK GOL BİLAL KISA’DAN GELDİ

Bir süre önce annesini kaybeden Bilal Kısa Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında golle tanıştı. 31. dakikada uzaktan muhteşem bir gol kaydetti.

4 GOLDEN 3’Ü KENDİ KALESİNE

Maçın 77. Dakikasında Astana takımı beraberlik golünü Hakan Balta’nın kendi kalesine attığı golle kaydetti. 86. dakikada bu kez Astana kalecisi Eric büyük bir hata yaparak topu kendi kalesine gönderdi. Galatasaray galibiyete çok yaklaştı ancak sonunu getiremedi. 89. dakikada bu kez Carole topu kendi ağlarına gönderdi ve Aslan güçsüz rakibi Astana’dan bir puan alabildi.

PODOLSKİ’YE TEPKİ BÜYÜK

Podolski Galatasaray’ın Astana ile eşleşmesinin belli olmasından sonra Kazak halkıyla dalga geçen “Borat” filminin afişiyle fotoğraf çektirmişti. Bu yüzden top Podolski’ye her geldiğinde tribünlerden uğultular yükseldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.