Öne Çıkanlar rusya çatışma ahmet davutoğlu haber dışişleri bakanlıüı

Galatasaray seriye bağladı! Gaziantepspor'u 2-1'le geçti!
Galatasaray lige kötü bir başlangıç yapsa da üst üste aldığı ikinci galibiyetle nefes almaya başladı. Sarı kırmızılı ekip Gaziantepspor’u evinde 2-1’lik skorla geçti.


MUHAMMET ARENA’YA ALIŞIK

Gaziantepsporlu Muhammed Demir maçın 9. dakikasında sahne aldı. Ofsayt tartışmalarının yaşandığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.  Demir’in Türk Telekom Arena’da attığı bu 3. golüydü.

GALATASARAY’DAN YANIT GECİKMEDİ

Bu golden sadece iki dakika sonra Jason Denayer’in ortasında Lukas Podolski düzgün bir kafa vuruşuyla takımına beraberliği getiren golü kaydetti.

UMUT BULUT SAHNEDE

Müsait pozisyondaki çok sayıda golü kaçıran Umut Bulut 56. dakikada, Hakan Balta’nın pasında defansın arkasından iyi sarkarak takımına galibiyeti getiren golü attı. Galatasaray seyircisi önünde aldığı bu galibiyetle puanını 11’e çıkarırken Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinin sonucunu beklemeye başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.