Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "Benim hala umudum var"


Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Portekiz'in Benfica ekibine deplasmanda 2-1 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Teknik adam, maçın genelinde iyi oynadıklarını ifade ederek, "Zamansız yediğimiz ikinci gol bizi geride bıraktı. Sonlarda rakibi kendi sahasına kapattık. Belki zor görünüyor ama bir umut varsa biz de sonuna kadar onu kovalamak için oynayacağız. İki maçımız daha var ve kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

Hamzaoğlu, Benfica'nın attığı gollerde savunmada yapılan hatalarla ilgili olarak da, "Hoş değil. Daha dikkatli olmamız lazım" şeklinde konuştu.

Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın sarı kart görerek bir sonraki maçta kart cezalısı durumuna düşmeleriyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine de Hamza Hamzaoğlu, "Mücadele gergin bir atmosferde geçti. Sarı kart görmemeleri bizim dileğimizdi ama bazen anlamsız kart görülebiliyor" ifadelerini kullandı.

BURAK VE SELÇUK ŞOKU

Bu arada Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz'ın ardından Selçuk İnan da Benfica maçında gördüğü sarı kartla Atletico Madrid maçında cezalı duruma düştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.