Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

Hamza Hamzaoğlu ile Jose Rodriguez arasında gerilim tırmanıyor
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile Jose Rodriguez ile arasında tırmanan gerilim zirve noktasına ulaştı. İstanbul'daki Benfica maçında oynamayı beklerken yedek kaldığını öğrenen Rodriguez Hamzaoğlu ile ilk sürtüşmesini o maçta yaşadı. Eskişehir maçında ise bu gerilim had safhaya ulaştı. 


Lizbon'a götürülmesine rağmen 18 kişilik maç kadrosu dışında kalan İspanyol futbolcuyla Hamza Hamzaoğlu arasındaki gerilim iyice arttı. Hocasına tavır yapan genç oyuncu, son olarak Eskişehir maçında sürpriz (!) bir sakatlık yaşamış, oynamayacağını sosyal medyadan açıklamıştı.



Benfica maçında Bilal Kısa’nın orta sahada kötü bir görüntü çizmesi akıllara Jose Rodriguez’i getirdi. Ancak İspanyol futbolcunun, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na tavır yapması nedeniyle Lizbon’a gitmesine rağmen kadro dışı bırakıldığı ifade edildi.



Hamzaoğlu’nun, Rodriguez’in üzerini çizmesinde İstanbul’da oynanan Benfica maçının etkili olduğu belirlendi. Bu maçta 11’de oynamayı beklerken oyuncu, kendisini kulübede buldu. Hamza Hamzaoğlu’nun uzatmalarda oyuna almak istediği Rodriguez, ısınmak istemedi ve işi ağırdan aldı.



İsteksiz bir görüntü çizerek son saniyelerde şans bulan Rodriguez’in bu tavrından rahatsız olan Hamzaoğlu, bir sonraki Fenerbahçe maçında İspanyol futbolcuya hiç süre vermeyerek ilk cezayı verdi. Eksikler yüzünden Eskişehir maçında oynamasına kesin gözüyle bakılan Rodriguez’in bu maçtan bir gün önce son antrenmandaki sürpriz (!) sakatlığı ise kafaları karıştırdı. Hafif ağrısı bulunan ve oynamasına engel bir durum olmayan Rodriguez’in isteksizliği keyifleri kaçırdı.

Fanatik



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.