Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett İGA

Hamzaoğlu neden görevinden alındı? İşte 8 neden

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Başkan Dursun Özbek'le yaptığı 8 dakikalık hararetli görüşmenin ardından görevinden alındı. Bardağı taşıran son damla Hamzaoğlu'nun Umut Bulut'a sahip çıkması olsa da yönetimi bu karara iten 8 neden var! İşte o nedenler...

1. Rapora karşı çıktı: 2-2’lik Astana maçı sonrası Genel Sekreter Fatih İşbecer mail yoluyla rapor istedi. Ancak Hamzaoğlu sezon başından beri bir türlü rapor göndermiyordu. Astana maçından sonra da alışkanlığına devam etti.

2. Disiplin zaafiyeti: Futbolcuların disiplinsiz tavırları, kenara gelirken verdikleri reaksiyonlar yine sonu getiren bir detay oldu.

3. Denayer’i küstürdü: Yönetim mali sıkıntılar nedeniyle az transfer yapmış ama bu futbolcuların şans bulmasını istiyordu. Özellikle Sabri’yi oynatmak uğruna büyük ümitler beslenen Denayer’i bir kenara itilmesi, Rodriguez’e yeterli şansın verilmemesi de tepki topluyordu.

4. Podolski’yi istemedi: Hamzaoğlu transferine karşı çıksa da Başkan Dursun Özbek Alman futbolcuyu transfer etti.

5. Bilal ve Niasse ısrarı: 32 yaşındaki Bilal’i transfer etmesi, yine Akhisar’dan eski oyuncusu Niasse’yi ısrarla istemesi sosyal medyada büyük tepki çekiyordu.

6. Rize’deki soğuk duş: Çaykur Rizespor maçında uzatmalarda yenilen 2 golle alïnan şok yenilgi yöneticileri çok kızdırdı.

7. Oyuncularla ilişkisi bozuldu: Başta Burak Yılmaz olmak üzere bazı futbolcularla ilişkileri bozulan Hamzaoğlu Florya’da da artık sorunlar yaşıyordu.

8. Umut açıklaması: “Umut Bulut’un sözleşmesi otomatikman uzamasa da ben uzatırdım” şeklindeki ifadeleri ise son kriz oldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.