Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya dışişleri türk halkı bel ve sırt ağrıları nasıl geçer fenerbahçe konyaspor

İşte A Milli Takımı direkt Fransa'ya uçuran futbolcu! İslambek Kuat kimdir?

Letonya’ya karşı deplasmanda attığı golle Türkiye’nin EURO 2016’ya direkt gitmesinde gizli kahraman olan Kazak futbolcu İslambek Kuat habercilere konuştu.

İslambek takımına maçı kazandıran golü attığı için çok mutlu olduğunu Türkiye’ye de büyük bir sevinç yaşattığı için ayrıca mutlu olduğunu söyledi.

Kuat maçtan sonra Türkiye’nin direkt Euro 2016’ya katıldığını duyunca çok mutlu olduğunu belirtti. Türkler için “kardeş halk” ifadesini kullandı.

İSLAMBEK KUAT KİMDİR?

İslambek Kuat 1993 yılında dünyaya geldi. İlk kez milli takım formasını Kazakistan’ın Çek Cumhuriyeti'ne 2-1 mağlup oldukları maçta giydi. İslambek Kazakistan formasıyla oynadığı 4 maçta 2 gol atarak bundan sonra da milli takım formasını bırakmayacağının sinyalini verdi. Piyasa değeri 150 bin Euro olan 22 yaşındaki oyuncu şu an ülkesinde Kairat Almaty takımında forma giyiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.