Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Kartal kayıplarda! Siyah beyazlı ekip 1 puana razı oldu

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasının kapanış maçında Beşiktaş kritik bir deplasmana çıktı. Ancak Ankara havası Beşiktaş’a yaramadı. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

 

TOSİC TOPU KENDİ AĞLARINA GÖNDERDİ

 

Maçın 23. dakikasında çok ilginç bir pozisyon yaşandı. Beşiktaş’ın Gençlerbirliği’nden transferi Dusco Tosic ters bir kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına yolladı. Böylelikle eski takımın 1-0 öne geçirmiş oldu.

 

GÖKHAN TÖRE TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

 

Beşiktaş’a beraberliği getiren gol 67. dakikada geldi. Cenk Tosun’un asistini Gökhan Töre ağlara gönderdi. Böylelikle hem Beşiktaş’ın beraberlik golünü hem de takımının lig tarihindeki 3000. golünü atmış oldu.

 

İLERLEYEN DAKİKALARDA GOL OLMADI

 

Beşiktaş galibiyet golünü bulmak için rakip kaleye üst üste akınlar düzenledi. Ama Gençlerbirliğinin İsveçli kalecisi Johannes Hopf kalesinde adeta devleşti ve gole geçit vermedi.

 

BEŞİKTAŞ İLK BERABERLİĞİNİ ALDI

 

Maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Ligde şimdiye kadar 3 galibiyet 1’de mağlubiyet alan siyah beyazlı ekip ligteki ilk beraberliğini almış oldu.Beşiktaş puanını 10’a yükseltirip lider Fenerbahçe’nin arkasında 2. sırada yer alırken ken Gençlerbirliği ise 4. puanını aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.