Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye ıkby İBB İHRAÇ İSKİ son dakika açıklaması

Kevin Grosskreutz Galatasaray taraftarını yere göğe sığdıramadı!
Sarı kırmızılı ekibin yılan hikayesine dönen transferi Kevin Grosskreutz, Galatasaray taraftarını övgüler sıraladı. Grosskreutz, "Dünyanın bir çok yerinde buna benzer atmosferler olabilir ancak Galatasaray'da bir başka yaşanıyor" açıklamasını yaptı.


Galatasaray'ın Borussia Dortmund'dan transfer ettiği ancak eksik evrak nedeniyle oynatamadığı Kevin Grosskreutz, Sarı-Kırmızılı takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi. 



Son günlerde ülkesindeki 'kung-fu tekmesi' ile gündeme gelen oyuncu, Alman basınına özel bir röportaj verdi. 



Grosskreutz, "Taraftarın bana olan ilgisinden memnunum. Oynayamamam konusunda bana çok destek oluyorlar. Özellikle de instagram hesabımdan yoğun bir ilgi var. Taraftar kültürüne önem veren bir insanım, bu yüzden Galatasaray'da olduğum için mutluyum" dedi.

Dünyanın her yerindeler'



Galatasaray Kulübü'nün twitter, facebok ve instagram gibi sosyal medya hesapları uyarınca, dünyanın en önde gelen kulüplerinden olduğuna dikkat çeken 27 yaşındaki futbolcu, "Dünyanın her yerinde Galatasaray taraftarları var. Son olarak bir hazırlık maçı yaptık. Oradaki atmosfer inanılmazdı. Böyle bir şey daha önce yaşamadım. Tribünden takip ettiğim maçlarda da bu atmosferi yakından yaşama fırsatım oluyor. Dünyanın bir çok yerinde buna benzer atmosferler olabilir ancak Galatasaray'da bir başka yaşanıyor" diye konuştu.



Kaynak: Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.