Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Lukas Podoski'den Hamzaoğlu'na anlamlı mesaj! Bir tek o...
Polonya asıllı Alman golcü Lukas Podolski, Hamzaoğlu'nu unutmadı. Panzer, sosyal medya hesabından anlamlı bir mesaj yolladı. Sosyal medyada sadece Podolski'nin paylaşımda bulunması dikkat çekti. Öte yandan Hamza Hoca'yı uğurlamaya sadece Bilal Kısa gitmişti.


Galatasaray'la yolları ayrılan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'na Polonya asıllı Alman milli oyuncu Lukas Podolski'den anlamlı bir mesaj geldi. 

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Lukas Podolski, bugün öğle saatlerinde resmi sosyal medya hesabı Instagram'dan yolları ayrılan hocasıyla ilgili fotoğraf paylaştı.

Podolski ve Hamza Hamzaoğlu'nun yer aldığı fotoğrafın altına golcü oyuncu, hem İngilizce hem de Türkçe olarak eski teknik direktörüne teşekkür etti. Podolski hesabından eski hocasıyla ilgili şu cümleleri kurdu: "Her şey için teşekkür ederim hocam. Geleceğiniz için başarılar dilerim." 

SADECE PODOLSKI PAYLAŞIMDA BULUNDU

Podolski hariç Galatasaraylı oyunculardan sosyal medyada Hamza Hamzaoğlu'yla ilgili bir paylaşımın yapılmaması dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.