Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Mario Balotelli Milan'da da rahat durmadı! İtalyan golcü ehliyeti kaptırdı...

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'da forma şansı bulamayan ve sorunlu hayatı ile gözden çıkarıldığı için Milan'a dönen İtalyan golcü Mario Balotelli yeni takımı Milan'da da rahat durmadı. Mario Balotelli hız limiti 50 kilometre olan yolda 90 ile gidince ehliyeti kaptırdı.

İtalyan polisinin Balotelli'nin ehliyetine el koyduğu öğrenilirken, Milan'ın İtalyan golcü ile yaptığı sözleşmedeki özel maddeleri çiğneyip çiğnemediği merak konusu olan Balotelli konusunda nasıl bir karar alacağı da bilinmiyor.

Özel hayatını düzene sokması konusunda Milan tarafından ciddi şekilde uyarılan Mario Balotelli daha ikinci haftasında ehliyeti kaptırarak, bunun pek de mümkün olmadığını ispatlamış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.