Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Mevlüt Erdinç'in transferine Müge Anlı Engeli!

Ryan Donk'un transferini bitirmeye yaklaşan Galatasaray'da forvet için Mevlüt Erdinç'in adı Leandro Damiao ile birlikte öne çıkmış durumda. Fakat Hannover'de forma giyen Mevlüt için sürpriz bir engel ortaya çıktı. Milli futbolcunun gözü gibi baktığı annesi.

Fransa'da yaşayan ve Mevlüt'ü de Fransa'da büyüten Mevlüt'ün annesi oğlunun İstanbul'da yaşamasına şiddetle karşı çıkıyor. Yozgatlı olan ve oğlu Mevlüt'e her fırsatta, "Oğlum sakın İstanbul'a gitme. Orada hep kötü insanlar var. Ben Müge Anlı'dan izliyorum" diye uyaran annesinin, Mevlüt'ü, Konyaspor'da oynaması konusunda ise sürekli teşvik ettiği de gelen bilgiler arasında.

Mevlüt'ün ise G.Saray forması giymek için uğraştığı İstanbul'a gelmesi durumunda ise annesi ve babasını da yanında getireceği gelen bilgiler arasında. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.