Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Milli futbolcu Peralta, başından vurularak öldürüldü

Hondurasmilli futbolcu Arnold Peralta, Karayip kıyısındaki La Ceiba kasabasında bir alışveriş merkezi otoparkında silahla vurularak öldürüldü.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu doğup büyüdüğü Le Ceiba kentinde bir alışveriş merkezinin otoparkında sebebi bilinmeyen bir şekilde başından vuruldu. Olay yerinde hayatını kaybeden futbolcunun tatil için ailesinin yanına geldiği belirtildi.

Polis olay yerinde incelemelere başlarken, şu anda herhangi bir şüpheli bulamadıklarını ancak olası bir hırsızlık vakasından şüphelendiklerini söyledi.


Honduras A Milli Takımı'nın formasını da giyen Peralta kariyerinde Vida, İskoç ekiplerinden Rangers formaları giymiş ve bu yıl Olimpia takımına transfer olmuştu.


Olimpia takımın resmi Twitter hesabından Arnold Peralta fotoğrafını paylaşarak başsağlığı mesajı iletti.
/ FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA /




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.