Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Molde maçı öncesi Fenerbahçe'den kötü haber! O isim kadroya alınmadı!
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenebahçe'nin Molde deplasmanında oynayacağı kritik mücadele öncesi takımın tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Topal'dan kötü haber geldi. Midesinden rahatsızlanan Topal'ın kadroya alınmadığı açıklandı.

Molde ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de şok bir olay yaşandı. Bugün midesinden rahatsızlanan Mehmet Topal kontrol amaçlı kulüp doktoru eşliğinde hastaneye götürüldü. Özellikle öğle saatlerinde şiddetli mide ağrısı, halsizlik ve kusma nedeniyle kendisini güçsüz hisseden başarılı oyuncu, gerekli tetkikler yapıldıktan sonra taburcu edildi. Mehmet Topal, maçtan 1,5 saat öncesine kadar gözetim altında hastanede bulunurken kendisini halsiz hissettiği için teknik direktör Vítor Pereira tarafından 18 kişilik kadrodan çıkarıldı. Topal, takım arkadaşlarını otel odasında TV'den izleyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.