Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Mustafa Denizli resmen Galatasaray'da!

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından anlaşmaya varılan teknik direktör Mustafa Denizli Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in de katılımıyla Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen törenle kendisini 1,5 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende ilk olarak söz alan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek şöyle konuştu:

HAMZAOĞLU'NA AĞIR GÖNDERME

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek imza törenine, sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’na göndermede bulunarak başladı. Yeni teknik direktör Mustafa Denizli’nin imza töreninde konuşan Özbek, Atletico Madrid maçında alınan sonuçtan üstü kapalı olarak Hamza Hamzaoğlu’u sorumlu tuttu. Özbek, “Dünkü olay, dünkü karşılaşmamız, sadece o güne ait bir olay değil. Bir birikimin bir sonucu. Geçmişten gelen problemlerin sonucudur” ifadelerini kullanarak 2-0’lık Atletico yenilgisinin sebebini Hamza Hamzaoğlu döneminden bu yana gelen problemlere bağladı.


"HER ZAMAN HESAP VERMEYE HAZIRIM"

"Galatasaray başkanı olarak her zaman hesap vermeye hazırım. Biz bundan önceki dönemde de Galatasaray'da göreve çağırıldığımız zaman hiç düşünmedik. Bir telefonla çağırıldığım zaman hemen kabul ettim. Galatasaray'a faydalı olacağımı düşündüğüm için bu genel kurulda aday oldum. Genel kurula çok teşekkür ediyorum görevi bize verdiler. Yönetim kurulu adına da söylüyorum Galatasaray bizi göreve çağırdığı zaman her zaman hazırız. Biz bu külübün geleceğine koyulan ipotekleri kaldırmak için göreve talibiz."

"YARIN SABAH BİSMİLLAH DİYECEĞİZ"

"Dolayısıyla yarın sabah takımımla birlikte çalışmaya Bismillah diyip yeni bir yol haritisanını bizi nasıl başırıya götüreceğinin planlarını paylaşacağız. G.Saray şu an her takımın zaman zaman yaşadığı olumsuz bir dönemden geçmekte. Bunlar önemli değil ben buraya gelirken camianın ne olduğunu zaten biliyorum. Benim için camia yeni bir başlangıç değil takım yeni bir başlangıç."

"ALLAH CAMİAMIZIN YANINDA OLSUN"

"Son söyleyeceğim. Allah camiamızın, yönetimimizin ve takımımızın yanında olsun. Düşünmeden inanmadan bir hedefi belirlemeden bir bütün olamayız. Bu mesajım hem camiamıza hem takımımızadır. Ben onları, onlar beni ve hepimiz camiayı yükseltmek için beraberiz. Dün bitmiştir, dün de herşey yaşanmıştır. Benim bir şey söyleme ne isteiğim ne arzum ne de yetkim vardır. Ben bu güne kadar kulübümüze hizmet eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kriz ve baskı benim antrenörlük yaşamımda neredeyse kan kardeşi oldu. Biz kriz ve baskıyı hep olağan gürdük. Bu baskı ve kriz nerede onun araştırmasını yapıp bulduktan sonra dışlarız,. Kiriz ve baskı bizim gölgemiz. Belki onlarla uğraşarak kendimizi yeniliyoruz ve geliştiriyoruz." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.