Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Nazilli Belediyespor'da Ertem'den istifa

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 12 maçta 2 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 13 puanla 12'nci sırada yer bulan Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem istifa etti.

Pazar günü iç sahada oynanan ve 1-1 sonuçlanan Bayrampaşa maçından sonra eleştiri dozunun artması üzerine yönetimle görüşen tecrübeli teknik adam, istifasını verdi. Ertem'in, "Bu aşamada teknik heyette yapılacak kan değişikliği yararlı olabilir. Yönetimin önünü açmak için görevi bırakıyorum" dediği öğrenildi.

Konuyu yönetimde değerlendireceklerini söyleyen Başkan Nurettin Özkat, "Gönlüm hocamızla devam etmekten yana.  Ancak ısrar ederse, kararına saygı duymaktan başka elimizden bir şey gelmez" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.