Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Nihat Özdemir'in acı günü!
 Fenerbahçe Nihat Özdemir'in acı kaybı için resmi siteden başsağlığı mesajı yayımladı. Gülseren Özdemir lenf kanseri teşhisiyle Cleveland ve Houston'da tedavi görmüştü.


Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Nihat Özdemir uzun yıllar Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yöneticilik yapmıştı. Gülseder Özdemir'in vefatından sonra Fenerbahçe yayımladığı taziye mesajında Gülseren Özdemir'in uzun süredir Ankara'da bir hastanede tedavi gördüğünü belirtti.

Fenerbahçe'den Özdemir'e başsağlığı mesajı
Kulübümüzün uzun yıllar 2.başkanlığını yapan, 4654 numaralı Yüksek Divan Kurulu üyemiz, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Sayın Nihat Özdemir'in kıymetli eşi Sayın Gülseren Özdemir'in, Amerika'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhume Gülseren Özdemir'e Allah'tan rahmet, başta Özdemir Ailesi olmak üzere merhumenin tüm ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Merhumenin cenaze töreni ile ilgili bilgiler daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.