Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Olcan Adın'dan Fenerlileri kızdıracak ifadeler: Ben hep Galatasaraylıydım

Milli futbolcu Olcan Adın Galatasaray – Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. Fenerbahçe’de oynarken de Galatasaraylı olduğunu söyleyen Adın “bunu kimseden saklamıyordum” açıklamasını yaptı. Kadıköyde gol atmayı hep hayallediğini söyledi.

Galatasaray’ın Kadıköy’deki tek golünü atarak sarı kırmızılı ekibe 1 puan kazandıran Adın Adın, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşadığı gol sevincini Hürriyet’e anlattı. Carole’ün sakatlanması ile 41. dakikada oyuna dahil olan ve derbinin kaderini değiştiren yıldız oyuncu, 1.97’lik Ba ve 1.88’lik De Souza’nın arasından vurduğu kafa vuruşu ile beraberliği getiren isim olmuştu. Attığı golün ardından Olcan Adın, dikkat çeken bir gol sevincine imza atıp Kadıköy’de Fenerbahçe tribünlerine dönüp defalarca Galatasaray armasını gösterip öpmüştü.

 

DIŞA VURUM VE PATLAMA

 

Olcan, işte bu çok dikkat çeken gol sevincini şu ifadelerle anlattı: “Bu golün hayalini aslında yıllardır kuruyordum. Neden derseniz... 18 yaşında Kartalspor’dan Fenerbahçe’ye transfer oldum. G.Saraylı olmama rağmen Fenerbahçe’de forma giydim. Orada oynarken de tuttuğum takımı kimseden saklamadım. Yıllar sonra Galatasaray’a geldim. Ancak birçok yerde eski Fenerbahçeli olarak anıldım. Ve sonunda Kadıköy’de hayallerimi süsleyen bir gol attım. Ve şimdi gerçek Galatasaraylı Olcan Adın oldum. İşte bu gol sevinci tüm bunların dışa vurumu ve patlamasıydı. Galatasaray’a ait olduğumu o sevinçte anlatmak istedim.” 

ARTIK YENİ BİR SAYFA AÇTI

 

Artık  her şeyin farklı olacağını ifade eden Olcan, sarı kırmızılılarda istediği başlangıcı yapamadığını da sözlerine ekledi. Sarı kırmızılılara geçen yıl transfer olan tecrübeli oyuncu, zaman zaman büyük eleştirilere de maruz kaldı. Geride kalan sezonda G.Saray’ın attığı 12 gole (5 gol, 7 asist) imza atan Olcan, Bursaspor ve Eskişehirspor gibi kritik galibiyetlerde öne en çıktı. Yine de taraftarın beklentisine tam olarak cevap veremeyen başarılı futbolcu Fenerbahçe derbisinde attığı golle yeni bir sayfa açtı.

 

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.