Öne Çıkanlar terör galatasaray spor musul ömer toprak EURO 2016

Preira Van Persie'yle tartışmasına ne dedi?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Bursaspor galibiyetinin ardından basın toplantısı düzenledi. Pereira'ya yıldız oyuncu Robin Van Persie'nin oyuna girdiği sırada kendisiyle ile yaşadığı sözlü tartışma soruldu. Pereira "Konuşmamız gereken şeyleri konuştuk. Yardımcı antrenörlerim bilgileri vermişti. Biraz daha detaylı bilgi vermek istedim. Teknik direktörle oyuncu arasında olması gereken bir konuşmaydı" açıklamasını yaptı.

“KULÜBEDE KALDIĞI İÇİN ÜZÜLMESİ BİZİM İÇİN İYİDİR”

Van Persie’nin maçın ardından yedek kalmak istemediği söyledi. Pereira'ya yıldız oyuncunun bu sözleri de soruldu. Deneyimli teknik adam Van Persie'nin yedek kaldığı için üzülmesi bizim için iyidir dedi “Kulübede kaldığı için üzülmese idi, umursamasaydı o zaman endişelenirdim. O zaman kötü bir durum çıkardı. Bize bu sinyali verdi ki takıma yardımcı olmak istiyor. Oyuncular her zaman oynamak ister. Ben de bu takımın teknik direktörüyüm, kararlar almak için bulunuyorum. Herkesin genel durumunu değerlendiriyorum ve buna göre karar veriyorum. Perşembe günü fiziksel, taktiksel ve duygusal bir maçtan çıktık. Devamlılık için kararlar almaya devam edeceğim.

Pereira ayrıca yıldız oyuncunun oyuna girdikten sonraki performasından memnun kaldığını dile getirdi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.